loading
Kempower C-station twee

Compacte DC lader voor locaties met minder ruimte

Kempower C-Station is een compact en modulair snellaadstation voor elektrische voertuigen. De C-Station is een snellaadkast (C-Series) met een vast oplaad-satelliet (S-Series).

Doorgaans heeft een Kempower C-Station één of twee snellaadkasten met een vermogen van 40 tot 320 kW (High Power Charging) en kan het één of twee DC laaduitgangen hebben die aan één of beide zijden zijn bevestigd. De satelliet-laadpalen hebben een bereik van vier tot zes meter. 

De voordelen van de Kempower C-Station

1. Geschikt voor de meest voorkomende laadaansluitingen

De Kempower C-Station is geschikt voor de meestvoorkomende laadaansluitingen. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat uw auto niet kan laden aan deze laadpaal.

2. Bereik van vier tot zes meter

Geavanceerde kabelverwerking met veerondersteuning biedt een bereik van vier tot zes meter.

3. Perfect voor kleinere locaties

Door minimale bekabeling en een compact design is de Kempower C-Station perfect voor terreinen met een kleine ruimte. Dit zorgt ervoor dat u ook met weinig ruimte een uitstekende DC lader kunt aanschaffen.

4. Statisch of dynamisch laden

Om aan uw toepassingsbehoeften te voldoen kan er worden gekozen voor statisch of dynamisch laden met een laadvermogen van 40 tot 320 kW. Dit maakt de Kempower C-Station één van de krachtigsten op de markt.

Kempower C-station Onnect

Statisch of dynamisch laden

Bij de Kempower C-Station kan er worden gekozen tussen statisch of dynamisch laden. Bij statisch laden wordt elke oplaadkabel gevoed met evenveel kW. Bij dynamisch laden wordt het laadvermogen optimaal verdeeld over alle oplaadkabels, afhankelijk van de voertuigen die aan het laden zijn. Dynamisch laden biedt bijna onbeperkte mogelijkheden voor het laden van EV’s.

FAQ
Veelgestelde vragen
Welke services bieden wij?

Wij bieden zowel de hardware als de software van onze laadoplossingen. Zo kunt u een laadpaal bij ons afnemen en vervolgens een software pakket aanschaffen bij onze partner, AVIA Volt. Hiermee geniet u van diverse voordelen. Ook zorgen wij dat de laadoplossing wordt geleverd en geïnstalleerd bij u op locatie en staan wij 24/7 klaar voor onverwachte problemen. Meer weten over onze services? Neem gerust contact op met onze support.

Wat is het verschil tussen de Kempower S-Series (+ C-Series) en de Kempower C-Station?

De Kempower C-Series moet worden gebruikt in combinatie met de S-Series. Bij de Kempower C-Station is dit al samengevoegd. Bij aanschaf van een Kempower C-Station hoeft u dus geen S-Series aan te schaffen. Ook is de Kempower C-Station compacter dan de C-Series en kunt u met de C-Station kiezen voor statisch of dynamisch laden. Het nadeel van de Kempower C-Station ten opzichte van de C-Series is dat de C-Station minder laadvermogen heeft.

Ik heb al een Kempower S-Series in combinatie met de C-Series aangeschaft, kan ik dan nog een Kempower C-Station aanschaffen?

Ja, dat kan zeker! Mocht u al een combinatie hebben aangeschaft en hebben geïnstalleerd, dan is het alsnog mogelijk om een Kempower C-Station aan te schaffen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor als u nog een laadplek wil creëren met nog weinig ruimte ter beschikking.