loading
Kempower S-Series

Dynamische stroomverdeling met satelliet-laadpalen

Het Kempower S-Series laadsysteem is een snellaadsysteem voor alle soorten elektrische voertuigen en voor grote en wijdverbreide wagenparken. Bij behoefte aan gelijktijdig, frequent en dynamisch snelladen zijn de satelliet-laadpalen van de Kempower S-Series uitermate geschikt.

Elke gebruiker kan zijn individuele laadperiode, type connector en betaalmethode kiezen, indien nodig. Het touchscreenscherm van de satelliet-laadpaal is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik waardoor de gebruiksvriendelijkheid erg hoog is.

Kempower S-serie en C-serie

De satelliet-laadpalen zijn alleen te gebruiken in combinatie met de Kempower C-Series

De Kempower S-Series haalt haar laadstroom uit een Kempower C-Series power unit. De Kempower C-Series is een modulaire en schaalbare snellaadkast.

Een enkele kast biedt een vermogen van 50 kW tot 200 kW. Bent u op zoek naar een High Power Charging oplossing, dan kunt u 2 of zelfs 3 kasten combineren, zodat het laadvermogen groeit tot 600 kW.. Nog meer vermogen nodig? Zelfs dat kunnen we mogelijk maken! Er kan met één module worden gestart en verder uitgebreid worden wanneer nodig. Deze flexibiliteit biedt bijna onbeperkte mogelijkheden. Ideaal voor groeiende elektrische wagenparken.

Voordelen van de Kempower S-Series

1. Geschikt voor de meest voorkomende laadaansluitingen

De Kempower S-Series kan worden gebruikt bij de meest voorkomende laadaansluitingen. Hierdoor zijn deze snellaadpalen geschikt voor ieder voertuig.

2. 50kW laadvermogen per module

Er kan dynamisch worden geladen zonder onderbrekingen met 50kW laadvermogen per module. Dit maakt deze laadpaal één van de krachtigsten op de markt.

3. Veel voertuigen tegelijk opladen

Er kunnen tot wel acht Kempower S-Series laadpalen worden gekoppeld aan de Cabinet (Kempower C-Series). Dit betekent dat er acht auto's tegelijk kunnen worden opgeladen.

4. Geschikt voor in- en outdoor gebruik

De Kempower S-Series heeft niet enkel een mooi design, maar ook een effectieve. De laadpaal is bestemd tegen bijna elke weersomstandigheid. Hierdoor is hij dus geschikt voor in- en outdoor gebruik.

FAQ
Veelgestelde vragen
Welke services biedt Onnect?

Onnect biedt zowel de hardware als de software van haar laadoplossingen. Zo kunt u een laadpaal bij ons afnemen en vervolgens een software pakket aanschaffen bij onze partner, AVIA Volt. Hiermee geniet u van diverse voordelen. Ook zorgen wij dat de laadoplossing wordt geleverd en geïnstalleerd bij u op locatie en staan wij 24/7 klaar voor onverwachte problemen. Meer weten over onze services? Neem gerust contact op met onze support.

Waarom moet ik de Kempower C-Series in combinatie met de Kempower S-Series gebruiken?

De Kempower S-Series moet altijd worden gekoppeld aan de C-Series. Dit komt doordat de S-Series haar laadstroom uit een C-Series power unit haalt. De Kempower C-Series is een modulaire en schaalbare snellaadkast. Deze slaat het stroom op en verdeeld ze over de satteliet-laadpalen (S-Series)

Wat maakt de combinatie van de Kempower S-Series met de C-Series zo uniek?

De combinatie van de Kempower S-Series en C-Series is uniek doordat het laadvermogen dynamisch wordt verdeeld met 16 vermogensmodules van 25kW. De laadoplossing sluit hierdoor beter aan op de vermogensbehoefte van de voertuigen die aan het laden zijn. Hierdoor worden alle auto’s zo optimaal mogelijk geladen en komt er geen auto onnodig stroom te kort.

Ik heb niet genoeg ruimte om een hele kast te installeren op mijn terrein, wat is dan de beste oplossing?

Dit is geen probleem. De meest voor de hand liggende oplossing is om dan een Kempower C-Station aan te schaffen. De Kempower C-Station is een kast met laadpalen vast aan de kast. Hierdoor hoeft u minder ruimte in te leveren dan bij de keuze voor een Kempower C-Series en S-Series combinatie.