loading
Kempower S-Series

Dynamische stroomverdeling met satelliet-laadpalen

Het Kempower Satellite laadsysteem is een snellaadsysteem voor alle soorten elektrische voertuigen en voor grote en wijdverbreide wagenparken. Bij behoefte aan gelijktijdig, frequent en dynamisch snelladen zijn de satelliet-laadpalen van de Kempower Satellite uitermate geschikt.

Elke gebruiker kan zijn individuele laadperiode, type connector en betaalmethode kiezen, indien nodig. Het touchscreenscherm van de Satellite is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik waardoor de gebruiksvriendelijkheid erg hoog is.

Kempower S-serie en C-serie

De Satellite laadpalen zijn alleen te gebruiken in combinatie met de Kempower Power Unit

De Kempower Satellite haalt haar laadstroom uit een Kempower Power Unit. De Kempower Power Unit is een modulaire en schaalbare snellaadkast.

Een enkele kast biedt een vermogen van 50 kW tot 200 kW. Ben je op zoek naar een High Power Charging oplossing, dan kun je 2 of zelfs 3 kasten combineren, zodat het laadvermogen groeit tot 600 kW.. Nog meer vermogen nodig? Zelfs dat kunnen we mogelijk maken! Er kan met één module worden gestart en verder uitgebreid worden wanneer nodig. Deze flexibiliteit biedt bijna onbeperkte mogelijkheden. Ideaal voor groeiende elektrische wagenparken.

Voordelen van de Kempower Satellite

1. Geschikt voor de meest voorkomende laadaansluitingen

De Kempower Satellite kan worden gebruikt bij de meest voorkomende laadaansluitingen. Hierdoor zijn deze snellaadpalen geschikt voor ieder voertuig.

2. 50kW laadvermogen per module

Er kan dynamisch worden geladen zonder onderbrekingen met 50kW laadvermogen per module. Dit maakt deze laadpaal één van de krachtigsten op de markt.

3. Veel voertuigen tegelijk opladen

Er kunnen tot wel acht Kempower Satellite laadpalen worden gekoppeld aan de Kempower Power Unit. Dit betekent dat er acht auto's tegelijk kunnen worden opgeladen.

4. Geschikt voor in- en outdoor gebruik

De Kempower Satellite heeft niet enkel een mooi design, maar ook een effectieve. De laadpaal is bestemd tegen bijna elke weersomstandigheid. Hierdoor is hij dus geschikt voor in- en outdoor gebruik.

FAQ
Veelgestelde vragen
Welke services biedt Onnect?

Onnect biedt zowel de hardware als de software van haar laadoplossingen. Zo kun je een laadpaal bij ons afnemen en vervolgens een software pakket aanschaffen bij onze partner, AVIA Volt. Hiermee geniet je van diverse voordelen. Ook zorgen wij dat de laadoplossing wordt geleverd en geïnstalleerd bij jou op locatie en staan wij 24/7 klaar voor onverwachte problemen. Meer weten over onze services? Neem gerust contact op met onze support.

Waarom moet ik de Kempower Power Unit in combinatie met de Kempower Satellite gebruiken?

De Kempower Satellite moet altijd worden gekoppeld aan de Power Unit. Dit komt doordat de Satellite haar laadstroom uit een Power Unit haalt. De Kempower Power Unit is een modulaire en schaalbare snellaadkast. Deze slaat het stroom op en verdeeld ze over de Satellite-laadpalen.

Wat maakt de combinatie van de Kempower Satellite met de Power Unit zo uniek?

De combinatie van de Kempower Satellite en de Power Unit is uniek doordat het laadvermogen dynamisch wordt verdeeld met 16 vermogensmodules van 25kW. De laadoplossing sluit hierdoor beter aan op de vermogensbehoefte van de voertuigen die aan het laden zijn. Hierdoor worden alle auto’s zo optimaal mogelijk geladen en komt er geen auto onnodig stroom te kort.

Ik heb niet genoeg ruimte om een hele kast te installeren op mijn terrein, wat is dan de beste oplossing?

Dit is geen probleem. De meest voor de hand liggende oplossing is om dan een Kempower Charging Station aan te schaffen. De Kempower Charging Station is een kast met laadpalen vast aan de kast. Hierdoor hoeft je minder ruimte in te leveren dan bij de keuze voor een Kempower Power Unit en Satellite combinatie.