loading

Snel laden overal waar je het nodig hebt

De Kempower Movabel Charger is een verplaatsbare snellader die geschikt is voor alle elektrische voertuigen en zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Het enige dat je nodig hebt, is krachtstroom en een vijfpolig 63, 32 of 16 ampère stopcontact om de lader op aan te sluiten.

De voordelen van laden met de Kempower Movable Charger

1. Verplaatsbaar

De Kempower Movable Charger is onder andere uniek doordat het een verplaatsbare DC lader is. Geen grond- en installatiewerk om deze snellader aan te sluiten dus. Wilt u de DC-lader bij nader inzien toch op een andere plek plaatsen of inzetten op bouwplaatsen en dergelijke, dan is deze makkelijk te verrijden.

2. Dual charging

De Movable Charger beschikt over 40kW laadvermogen. Er kunnen twee voertuigen op worden aangesloten. Beide voertuigen kunnen dan met 20kW tegelijk laden. Sluit je maar één voertuig aan? Dan ontvangt deze de volledige 40kW.

3. Laadstatus​ inzichtelijk op smartphone

Scan de QR-code op het gebruiksvriendelijke display om de laadstatus van jouw voertuig op jouw telefoon te zien. Doordat je met de QR-code wordt doorverwezen naar een webpagina heb je geen app nodig. In de tussentijd kun je iets anders doen, terwijl je precies weet wanneer de accu van de auto vol is.

4. Weerbestendig

De Kempower Movable Charger is bestand tegen elk weertype tussen de -40 °C en 55 °C. Hierdoor kan hij in Nederland altijd en overal staan zonder dat er kans is op schade door weersomstandigheden.

5. Touchscreen

Gebruiksvriendelijk en innovatief 7" display scherm tijdens het laden. Hierdoor wordt het laden gemakkelijker en gebruiksvriendelijke.

6. Cloud connectie

De Movable Charger maakt gebruik van een cloud connectie voor updates en data management. Updates van de Movable charger kunnen draadloos geïnstalleerd worden, hierdoor is uw mobiele snellader altijd up to date.

Kempower T-Series Onnect

Maak kennis met DC laden tegen een relatief lage instapprijs

De Movable charger van Kempower is een innoverend en uniek product. Het is één van de weinige DC laders die geen vaste aansluiting nodig heeft. Het scheelt u dus veel bekabeling en ondergronds kabelwerk. De Kempower Movable Charger is in vergelijking met andere DC laders ook lager in aanschafprijs. De Kempower Movable Charger is uitermate geschikt om kennis te maken met het DC laden voor een relatief lage instapprijs.

FAQ
Veelgestelde vragen
Welke services biedt Onnect?

Onnect biedt zowel de hardware als de software van haar laadoplossingen. Zo kun je een laadpaal bij ons afnemen en vervolgens een software pakket aanschaffen bij onze partner, AVIA Volt. Hiermee geniet je van diverse voordelen. Ook zorgen wij dat de laadoplossing wordt geleverd en geïnstalleerd bij jou op locatie en staan wij 24/7 klaar voor onverwachte problemen. Meer weten over onze services? Neem gerust contact op met onze support.

Kan ik de Kempower Movable Charger gebruiken zonder stroomaansluiting?

Nee, de Kempower Movable Charger moet gebruik kunnen maken van een stroomnetwerk. De Movable Charger moet dus ergens een punt hebben om stroom vandaan te halen.

Ik gebruik de Kempower Movable Charger in een warme omgeving, is dit een probleem?

Nee, de Kempower Movable Charger is bestand tegen extreme temperaturen. Zo kan de Movable Charger tegen alle temperaturen tussen -40 °C en 55 °C.

Met welke laadaansluiting kan ik gebruik maken van de Kempower T-Series?

De Kempower Movable Charger kan gebruikt worden met veel verschillende soorten aansluitingen. De aansluitingen waarmee de Movable Charger gebruikt kan worden zijn CCS, CHAdeMO, Type 2 en Combo 2.