loading

Onnect Home & Work in het kort

De Onnect Home & Work is een AC lader met RFID paslezer. Er moet eerst een laadpas worden aangeboden alvorens het laden van een elektrische auto kan worden gestart. Hierdoor kun je er ook voor kiezen om de laadpaal open te stellen voor derden. Daarnaast is het mogelijk om met deze laadpaal smart charging toe te passen.

De voordelen van laden met de Onnect Home & Work

1. Autorisatie

Je moet de laadpaal middels een laadpas autorisatie geven om het laden te starten. Hierdoor kunnen transacties worden opgebouwd.

2. Openstellen voor derden

je hebt de keuze om de laadpaal open te stellen voor derden, zodat anderen ook hun auto kunnen opladen aan jouw laadpaal.

3. Uniek en representatief Dutch design

Een extreem sterke buitenkant met een slimme kern aan de binnenkant. De slimme techniek blijft goed beschermd en is makkelijk vervangbaar.

4. Toekomstgericht

Voorbereid op de nieuwste generatie elektrische auto's. Door het unieke systeem is deze laadpaal klaar voor de toekomst.

5. Verbruik

Laadkosten kun je automatisch verreken met jouw werkgever. Gegevens en verbruik van stroom zijn eenvoudig in te zien in een overzicht.

Wat maakt het design uniek?

De laadpaal is uniek doordat het een modulair laadsysteem is. Daarnaast is het design fameus. De laadpaal kan worden vergeleken met een oester. De buitenkant is extreem sterk en tegen heel veel bestand, maar de binnenkant is een waardevolle parel met een slimme kern. Hierdoor blijft de slimme techniek goed beschermd en is deze makkelijk vervangbaar.

De laadpaal is voorbereid op de nieuwste generatie elektrische auto’s en dus voorbereid op de toekomst.

FAQ
Veelgestelde vragen
Welke services biedt Onnect?

Onnect biedt zowel de hardware als de software van haar laadoplossingen. Zo kun je een laadpaal bij ons afnemen en vervolgens een software pakket aanschaffen bij onze partner, AVIA Volt. Hiermee geniet u van diverse voordelen. Ook zorgen wij dat de laadoplossing wordt geleverd en geïnstalleerd bij jou op locatie en staan wij 24/7 klaar voor onverwachte problemen. Meer weten over onze services? Neem gerust contact op met onze support.

Kan ik er ook voor kiezen om een laadpaal aan te schaffen waarbij ik geen laadpas nodig heb?

Ja, dat kan zeker! Hiervoor is onze Onnect Plug & Charge laadpaal de ideale oplossing. Met deze laadpaal kun je laden zonder laadpas. Stekker erin en laden maar!

Is deze laadpaal geschikt voor een groeiend wagenpark?

Ja, de Onnect Home & Work Charging laadpaal is geschikt voor groeiende wagenparken. Dit komt doordat de laadpaal modulair en schaalbaar is. Hierdoor kunnen er gemakkelijk extra laadpalen worden toegevoegd aan jouw laadnetwerk. Mocht je graag willen snelladen, dan is het wellicht verstandig om te kijken naar onze Kempower laadoplossingen.

Kan ik met deze laadpaal snelladen?

Nee, de Onnect Home & Work en de Onnect Plug & Charge zijn AC laadpalen. AC staat voor Alternating Current en kan worden gebruikt met wisselstroom. Voor snelladen is er Direct Current nodig. Onze Kempower T-Series, Kempower S-Series, Kempower C-Series en Kempower C-Station zijn DC laders.

Wat maakt het design zo uniek?

De laadpaal is in 2020 uitgeroepen tot het beste industriële ontwerp. En dat is niet voor niets. Het design is zo ontworpen dat de laadpaal op verschillende manieren kan worden gemonteerd: ingebouwd of aan een wand. Het unieke design absorbeert in de omgeving, is extreem sterk aan de buitenkant en bevat een slimme techniek aan de binnenkant.