loading

Onnect Plug & Charge in het kort

Stekker in de laadpaal en laden maar! De snelste en simpelste oplossing voor een laadpaal aan huis. Voor het laden is geen laadpas nodig en iedereen kan zijn of haar auto opladen aan uw laadpaal.

De voordelen van laden met Plug & Charge

1. Snelste en slimste oplossing

Stekker in de laadpaal en laden maar!

2. Uniek en representatief Dutch design

Een extreem sterke buitenkant met een slimme kern aan de binnenkant. De slimme techniek blijft goed beschermd en is makkelijk vervangbaar.

3. Toekomstgericht

Voorbereid op de nieuwste generatie elektrische auto's.

4. Geen laadpas nodig

Voor het laden is geen laadpas nodig. Iedereen kan opladen aan jouw laadpaal.

Wat maakt de laadpaal uniek?

De laadpaal is uniek doordat het een modulair laadsysteem bevat. Daarnaast is het design fameus. De laadpaal kan worden vergeleken met een oester. De buitenkant is extreem sterk en tegen heel veel bestand, maar de binnenkant is een waardevolle parel met een slimme kern. Hierdoor blijft de slimme techniek goed beschermd en is deze makkelijk vervangbaar.

De laadpaal is voorbereid op de nieuwste generatie elektrische auto’s en dus voorbereid op de toekomst.

FAQ
Veelgestelde vragen
Welke services biedt Onnect?

Onnect biedt zowel de hardware als de software van haar laadoplossingen. Zo kun je een laadpaal bij ons afnemen en vervolgens een software pakket aanschaffen bij onze partner, AVIA Volt. Hiermee geniet je van diverse voordelen. Ook zorgen wij dat de laadoplossing wordt geleverd en geïnstalleerd bij jou op locatie en staan wij 24/7 klaar voor onverwachte problemen. Meer weten over onze services? Neem gerust contact op met onze support.

Is de Onnect Plug & Charge geschikt voor thuis?

Daarentegen, de Onnect Plug & Charge is perfect voor elektrische rijders die thuis willen laden. Door de eenvoudige installatie en de gebruiksvriendelijkheid van de laadpaal is dit de ideale laadoplossing voor thuis.

Wat als ik wel een laadpas bij mijn laadpaal wil?

Als je liever met een laadpas wil laden (en hiermee ook anderen wilt laten laden), dan is de Onnect Home & Work een betere optie.

Wat maakt het design zo uniek?

De laadpaal is in 2020 uitgeroepen tot het beste industriële ontwerp. En dat is niet voor niets. Het design is zo ontworpen dat de laadpaal op verschillende manieren kan worden gemonteerd: ingebouwd of aan een wand. Het unieke design absorbeert in de omgeving, is extreem sterk aan de buitenkant en bevat een slimme techniek aan de binnenkant.