loading

Een van onze nieuwe standaarden op het gebied van duurzame laadoplossingen is de Kempower Movable Charger. De Movable Charger is een verplaatsbare snellader. De Movable Charger is geschikt voor de meest voorkomende laadaansluitingen CCS1, CCS2, CHAdeMO en Type 2. Deze aansluitingen komen voor bij elektrische auto’s, commerciële elektrische voertuigen, elektrische vrachtwagens, bestelwagens, bussen en off-highway voertuigen. De lader is weerbestendig en kan zowel binnen- als buiten gebruikt worden. Het enige wat u nodig heeft om te kunnen laden op locatie, is krachtstroom en een vijfpolige 63 of 32 ampère stopcontact om de lader aan te sluiten.

Snelladen, overal waar u het nodig heeft

De Kempower Movable Charger is uniek doordat het een verplaatsbare DC lader is. Er is dus geen grond- en installatiewerk nodig om deze snellader aan te sluiten. Wilt u de DC lader bij nader inzien toch op een andere plek neerzetten of heeft u tijdelijk een lader nodig op bijvoorbeeld een bouwplaats? Dan is deze makkelijk te verrijden. U kunt uw laadkracht dus eenvoudig overal mee naartoe nemen en gebruiken.

Gebruiksvriendelijk

De mobiele lader kan tegen vuil, water, stof, sneeuw en temperaturen tussen de -40 °C en 55 °C en is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het solide ontwerp doet geen concessies aan de gebruiksvriendelijkheid. Het intuïtieve en universele touchscreen garandeert een eenvoudige laadervaring voor iedereen, van beginners tot de meest ervaren elektrische rijders.

De Movable Charger maakt gebruik van een cloud-connectie voor updates en datamanagement. Updates worden draadloos en op afstand automatisch geïnstalleerd, waardoor uw mobiele snellader altijd up to date is en u de gegevens en verbruik overal kunt inzien, ook als de lader zich op een andere locatie bevindt.

Kennismaken met de Kempower Movable Charger

De Kempower Movable Charger is één van de weinige DC laders die geen vaste aansluiting nodig heeft en is daarmee de snelst, simpelst en goedkoopst in te zetten laadoplossing.

Meer weten over onze flexibele laadoplossingen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 088 134 4070 of sales@onnect.nl.