loading

De Kempower Power Unit is een modulaire en schaalbare snellaadkast en de Kempower Charging Station is een compact en modulair snellaadstation, een combinatie van een snellaadkast (Power Unit) met een vaste oplaad-satelliet (Satellite).

Kiezen voor de Kempower Charging Station

Heeft u weinig ruimte en een klein elektrisch wagenpark, maar wilt u wel graag een eigen lader op uw terrein? Door minimale bekabeling en een compact design is de Kempower Charging Station perfect voor terreinen met weinig ruimte. de Kempower Charging Station is geschikt voor de meest voorkomende laadaansluitingen. U kunt kiezen voor statisch of dynamisch laden met een laadvermogen van 40 tot 320 kW (High Power Charging). Een Kempower Charging Station heeft één of twee snellaadkasten en kan één of twee DC laaduitgangen hebben die aan één of beide zijden zijn bevestigd. De satelliet-laadpalen hebben een bereik van vier tot zes meter. U kunt dus ook met dit compacte station meerdere auto’s tegelijk laden.

Kiest u voor het Kempower Charging Station, dan kiest u voor één van de krachtigste laadstations op de markt.

Kiezen voor de Kempower Power Unit

Heeft u op uw terrein voldoende ruimte en wilt u nu al snelladen, maar in de toekomst ook de mogelijkheid hebben om uw elektrische wagenpark eenvoudig verder uit te breiden? Dan is de Kempower Power Unit de ideale oplossing voor uw groeiende elektrische wagenpark. In één Power Unit laadkast kunnen één tot vier Kempower powermodules worden geïnstalleerd, die elk 50 kW laadvermogen leveren. In totaal kunnen twaalf modules in één laadstroomeenheid worden geïnstalleerd.

De Kempower Power Unit wordt gebruikt in combinatie met de Kempower Satellite en is geschikt voor High Power Charging (HPC). Er kunnen tot wel acht Kempower Satellite laadpalen worden gekoppeld aan de Power Unit. Dit betekent dat er acht auto’s tegelijk en dynamisch kunnen worden opgeladen.

Kiest u voor de Kempower Power Unit, dan kiest u voor een snellaadoplossing die nu en in de toekomst voldoet aan uw behoeften. U kunt met één module starten en eenvoudig verder uitbreiden wanneer nodig.

Wilt u meer informatie over welke laadoplossing het meest geschikt is voor uw organisatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 088 134 4070 of sales@onnect.nl.