loading

Het is eindelijk zover, Kempower komt naar Nederland. Daarmee is Nederland het eerste vaste land in Europa waar Kempower wordt verkocht. Onnect is super trots op deze samenwerking met Kempower en ziet veel perspectief in de toekomst. Onnect zal de laadoplossingen van Kempower distribueren in Nederland en hierdoor ook Kempower vertegenwoordigen in Nederland. 

De laadoplossingen zijn uniek en voorheen enkel te vinden in Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk. Daar komt nu dus eindelijk verandering in. Door de innovatieve laadoplossingen en de stijgende vraag naar elektrische voertuigen past Kempower goed in Nederland. De systemen van Kempower zijn namelijk gemakkelijk in gebruik en makkelijk schaalbaar. Onnect is de hoofdleverancier van Kempower laadpalen in Nederland. De laadoplossingen van Kempower zijn geschikt voor vele soorten voertuigen en kunnen tegen bijna alle weersomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat Kempower altijd een goede keuze is voor uw laadproblemen. 

”We can already see a strong growth in the market and expect this to continue, as not only the electric bus fleets, but also other fleets, like delivery vans, taxis, and minibuses, are turning electric.”
– Erik Kanerva, Kempower Director of Marketing and Sales for Sweden

Kempower staat vooral bekend om de innoverende, modulaire en schaalbare laadoplossingen. Hiermee is het merk uniek en vooral klaar voor de toekomst. De missie van Kempower is daarom ook om elektrisch rijden de norm te maken, zodat er een duurzamere planeet is. Daarnaast worden veel snelladers gemaakt van gerecyclede producten. De Kempower T-series is voor 99,61% gemaakt van gerecyclede producten. Kempower streeft ernaar om over de gehele product groep 99% met behulp van gerecyclede producten te produceren.

Logo Onnect transparante achtergrond
Kempower Logo transparant background

Geïnteresseerd geraakt in Kempower vanuit een Nederlandse leverancier?

Ontdek de laadoplossingen die Onnect biedt, Powered by Kempower. Onnect is hét aanpsreekpunt van Kempower in Nederland. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we gezamenlijk de mogelijkheden voor uw laadprobleem.

Reactie schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *