loading
Kempower C-station twee

Compacte DC lader voor locaties met minder ruimte

Kempower Charging Station is een compact en modulair snellaadstation voor elektrische voertuigen. Charging Station is een snellaadkast  met een vast oplaad-satelliet (Kempower Satellite).

met een vermogen van 50 tot 400 kW (High Power Charging) en kan het één of twee DC laaduitgangen hebben die aan één of beide zijden zijn bevestigd. Het is ook mogelijk maximaal één extra losstaande satelliet te koppelen om zodoende maximaal vier DC laaduitgangen te realiseren waarover het vermogen dynamisch wordt verdeeld

De voordelen van de Kempower Charging Station

1. Geschikt voor de meest voorkomende laadaansluitingen

De Kempower Charging Station is geschikt voor de meestvoorkomende laadaansluitingen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat jouw auto niet kan laden aan deze laadpaal.

2. Bereik van vier tot zes meter

Geavanceerde kabelverwerking met veerondersteuning biedt een bereik van vier tot zes meter.

3. Perfect voor kleinere locaties

Door minimale bekabeling en een compact design is de Kempower Charging Station perfect voor terreinen met een kleine ruimte. Dit zorgt ervoor dat je ook met weinig ruimte een uitstekende DC lader kunt aanschaffen.

4. Statisch of dynamisch laden

Om aan jouw toepassingsbehoeften te voldoen kan er worden gekozen voor statisch of dynamisch laden met een laadvermogen van 50 tot 400 kW. Dit maakt de Kempower Charging Station één van de krachtigsten op de markt.

Kempower C-station Onnect

Statisch of dynamisch laden

Bij de Kempower Charging Station kan er worden gekozen tussen statisch of dynamisch laden. Bij statisch laden wordt elke oplaadkabel gevoed met evenveel kW. Bij dynamisch laden wordt het laadvermogen optimaal verdeeld over alle oplaadkabels, afhankelijk van de voertuigen die aan het laden zijn. Dynamisch laden biedt bijna onbeperkte mogelijkheden voor het laden van EV’s.

FAQ
Veelgestelde vragen
Welke services bieden wij?

Wij bieden zowel de hardware als de software van onze laadoplossingen. Zo kun je een laadpaal bij ons afnemen en vervolgens een software pakket aanschaffen bij onze partner, AVIA Volt. Hiermee geniet je van diverse voordelen. Ook zorgen wij dat de laadoplossing wordt geleverd en geïnstalleerd bij jou op locatie en staan wij 24/7 klaar voor onverwachte problemen. Meer weten over onze services? Neem gerust contact op met onze support.

Wat is het verschil tussen de Kempower Satellite (+ Power Unit) en de Kempower Charging Station?

De Kempower Power Unit moet worden gebruikt in combinatie met de Kempower Satellite. Bij de Kempower Charging Station is dit al samengevoegd. Bij aanschaf van een Kempower Charging Station hoeft u dus geen Satellite aan te schaffen. Ook is de Kempower Charging Station compacter dan de Power Unit en kunt u met de Charging Station kiezen voor statisch of dynamisch laden. Het nadeel van de Kempower Charging Sstation ten opzichte van de Power Unit is dat de Charging Station minder laadvermogen heeft.

Ik heb al een Kempower Satellite in combinatie met de Power Unit aangeschaft, kan ik dan nog een Kempower Charging Station aanschaffen?

Ja, dat kan zeker! Mocht je al een combinatie hebben aangeschaft en hebben geïnstalleerd, dan is het alsnog mogelijk om een Kempower Charging Station aan te schaffen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor als je nog een laadplek wil creëren met nog weinig ruimte ter beschikking.