loading

Onnect your clients

We zien een toenemende behoefte aan elektrische laadoplossingen. Nu we meer en meer overstappen op het elektrisch voortbewegen, moeten we de faciliteiten bieden op deze groeiende vraag.

Er is daardoor een divers aanbod aan voertuigen verkrijgbaar op de markt die allemaal op een andere manier laden en een verschillende capaciteit hebben. Hierbij is gebruik, actieradius en het aantal KW’s van belang. 

Onnect your future

Wij bieden een nieuwe standaard op het gebied van duurzame laadoplossingen. Veranderen van gewoonte of de status quo gaat vaak samen met gedoe. Door snelle innovaties worden gebruikers geconfronteerd met nieuwe manieren en gebruiken.

De innovaties van de techniek moeten zich doorvertalen in het gebruikersgemak. Wij geloven dat iedereen zijn of haar elektrisch potentieel kan benutten. Door slimmer en aandachtiger laadopties te ontwikkelen, het gebruik en onderhoud te vereenvoudigen en onze klanten te ondersteunen met kennis, producten en software.

Onze oplossingen zijn schaalbaar en flexibel. Hiermee is het toegankelijk voor elk bedrijf en de gebruikers. We hebben speciale laadoplossing van vergunning, de stekker tot aan totale laadpleinen. Allemaal op één factuur en afgestemd op jouw wensen.

Onze laadproducten zijn modulair en hebben een KW efficiëntie station. Hiermee maximaliseren we jouw energie en minimaliseren we de laadtijd en investering. Door vanuit kleine modules elk voertuig te faciliteren in wat nodig is. Simpelweg door de stekker in de auto te stoppen.

Waarom

Wij geloven dat iedereen zijn of haar elektrische potentieel kan benutten.

Hoe

Door met aandacht, slimmere en eenvoudige laad en gebruiksoplossingen te ontwikkelen.

Wat

Faciliteren van slimme, flexibele en schaalbare laadoplossingen.

Unlock your electric potential

Onze naam

Altijd aan, operationeel door onze excellente service en onze innovatieve laadoplossingen. We zien veel aanbieders met slechte kwalitatieve laadhardware. Roest, waterschade en storingen zijn aan de orde van de dag.

Daarnaast is het vaak niet te zien of het voertuig wel bijlaadt.

Wij verbinden. We maken niet alleen koppeling met de behoefte naar elektrisch laden. Maar ook met de oplossing die we bieden staat connectie centraal. Door vanuit een module kast iedereen te voorzien van de juiste hoeveelheid.

Wij verzorgen de installatie, onderhoud en verbinden jouw business met een elektrische laadoplossing.

Daarnaast bestaat onze oplossing uit het het koppelen van een flexibel systeem waarin we verschillende laadpalen koppelen aan één station.

Ook zorgen we ervoor dat jouw unieke laadsessie digitaal wordt gecommuniceerd met jouw smartphone. Elke laad sessie is zowel met een stekker gekoppeld en in connectie met je telefoon.

We Unlock your electric potential

Wat bieden we aan?

Slimme laadoplossingen

We bieden slimme laadoplossingen aan voor thuis, bedrijven en onderweg.

Begeleiding

We begeleiden het gehele aankoopproces van advies tot installatie en software.

Aanbod op maat

Afgestemd op de unieke laadbehoeften van de klant of locatie.

24/7 storingsdienst

Ondersteund door een excellente service die zorgen voor al het onderhoud.