loading

Kempower is een bedrijf dat veel investeert in nieuwe technologieën en laadoplossingen. De laadoplossingen van Kempower zijn bestand tegen elk type weer. Of het nou sneeuwt of ontzettend heet is, de laadpalen blijven even goed functioneren. Kempower is onder andere uniek doordat de laadoplossingen gemakkelijk op te schalen zijn. Hierdoor zit u niet direct vast aan één en dezelfde laadoplossing, maar kunt u bijschalen waar en wanneer u wilt.

Kempower is uniek doordat de laadoplossingen geschikt zijn voor bijna elke EV. Kempower biedt laadoplossingen in Nederland voor personenwagens, vrachtwagens, mijnbouwmachines, bussen en nog veel meer. Dit kan worden gerealiseerd door het mooie en praktische design van de laadoplossingen. 

“We are expecting substantial growth at least until 2030. The forecasts indicate a 30 to 40 percent yearly growth for EV charging business. In Norway, over 50 percent of the new cars are electric. If other countries come five years behind Norway, we are still looking at a long-term growth,”

– Kempower CEO Tomi Ristimäki

Kempower ontwikkelt op dit moment al laadpalen die gebruik kunnen maken van dynamische stroomverdeling, waardoor er veel auto’s tegelijk optimaal kunnen laden. Door de komst van meer elektrische voertuigen in de toekomst is het dus essentieel dat veel voertuigen tegelijkertijd optimaal kunnen laden. Doordat Kempower dit nu al implementeert in de laadoplossingen is het erg gemakkelijk om snel op te schalen op het moment dat het wagenpark groeit en er meer EV’s tegelijkertijd moeten opladen.

Kempower C-station Onnect
T-series touchscreen

Geïnteresseerd geraakt in een laadoplossing van Kempower?

Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken. Wij zorgen ervoor dat u een laadoplossing op maat gemaakt krijgt. Dit doen wij door een inventarisatie te maken van uw huidige stroom situatie. Op basis hiervan kan worden bepaald wat de mogelijkheden zijn op uw locatie en hoe dit zo efficiënt mogelijk kan worden benut. 

Heeft u nog verdere vragen over de laadoplossingen van Kempower? Bezoek dan onze FAQ pagina en bekijk gerust wat de meest gestelde vragen zijn over onze laadoplossingen. Mocht u hier niet het gewenste antwoord weten te vinden, dan kunt u altijd contact opnemen met onze support.

Reactie schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *