loading

Naast AC laders en DC snelladers heeft u bij Onnect ook de mogelijkheid om te kiezen voor een High Power Charging (HPC) oplossing. Onze HPC-laders leveren met 150 kW laadvermogen al +/- 100 km extra bereik in slechts enkele minuten. Combineert u 2 of zelfs 3 kasten dan kan het laadvermogen oplopen tot 600 kW. Nog meer vermogen nodig? Zelfs dat kunnen we mogelijk maken. Er kan met één module worden gestart en dit kan verder uitgebreid worden wanneer u meer nodig heeft. Deze flexibiliteit biedt bijna onbeperkte mogelijkheden. Ideaal voor groeiende elektrische wagenparken.

De beste laadoplossing voor uw bedrijf

Bedrijven hebben verschillende behoeftes: het ene bedrijf heeft DC- of HPC laders nodig en het andere bedrijf heeft genoeg aan AC laders. Onnect biedt u de laadoplossing die perfect aansluit op uw situatie.

AC laders

Het vermogen dat afkomstig is van het elektriciteitsnet is altijd AC (wisselstroom). De accu’s in elektrische voertuigen kunnen alleen stroom opslaan als DC (gelijkstroom), dus daarom is een ingebouwde converter nodig die stroom van AC naar DC omzet en vervolgens naar de accu van de elektrische auto leidt.

AC-laders zijn standaard laadpalen en hebben vaak langere tijd nodig om een auto volledig op te laden. AC laadpalen zijn geschikt voor uw organisatie als uw elektrische voertuigen in de nacht of tijdens een werkdag opgeladen kunnen worden.

Kempower family transparant

DC laders (snelladers)

In tegenstelling tot AC laders, zit bij een DC lader de converter al in de lader in plaats van in het voertuig. Dit betekent dat de stroom rechtstreeks naar de accu van de auto leidt en dus niet eerst omgezet hoeft te worden.

DC laders zijn snelladers en kunnen uw auto binnen enkele minuten voor een groot deel opladen. Hierdoor kunt u direct weer verder rijden. DC laders zijn uitermate geschikt voor bedrijven met veel elektrische voertuigen die binnen een korte tijd weer opgeladen moeten zijn.

High Power Charging met Kempower S-Series

De High Power Charging lader (HPC) is een DC lader die sneller kan laden dan 150 kW per uur. Het Kempower S-Series laadsysteem, gecombineerd met een C-Series power unit is een HPC snellaadsysteem voor alle soorten elektrische voertuigen en voor grote wagenparken. Bij behoefte aan gelijktijdig, frequent en dynamisch snelladen zijn de satelliet-laadpalen van de Kempower S-Series uitermate geschikt. Er kunnen tot wel acht Kempower S-Series laadpalen worden gekoppeld aan de Kempower C-Series. Dit betekent dat er acht auto’s tegelijk heel snel kunnen worden opgeladen. Bij de combinatie van de Kempower S-Series en C-Series wordt het laadvermogen dynamisch verdeeld, waardoor de laadoplossing beter aansluit op de vermogensbehoefte van de voertuigen die aan het laden zijn. Hierdoor worden alle voertuigen zo optimaal mogelijk geladen en komt er geen auto onnodig stroom te kort.

Laadoplossingen op maat en 24/7 services

Uw wensen staan voorop en samen met u kijken we welke laadoplossing het beste aansluit op uw situatie, nu en in de toekomst. Onnect biedt zowel de hardware als de software. Ook zorgen wij dat de laadoplossing wordt geleverd en geïnstalleerd bij u op locatie. Na plaatsing staat onze Nederlandse storingsdienst 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar om u van dienst te kunnen zijn.

Meer weten over onze laadoplossingen op maat? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 088 134 4070 of sales@onnect.nl.

Reactie schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *