loading

De Kempower C-Series is een modulaire en schaalbare snellaadkast en het Kempower C-Station is een compact en modulair snellaadstation, een combinatie van een snellaadkast (C-Series) met een vaste oplaad-satelliet (S-Series).

Kiezen voor de Kempower C-Station

Heeft u weinig ruimte en een klein elektrisch wagenpark, maar wilt u wel graag een eigen lader op uw terrein? Door minimale bekabeling en een compact design is het Kempower C-Station perfect voor terreinen met weinig ruimte. Het Kempower C-Station is geschikt voor de meest voorkomende laadaansluitingen. U kunt kiezen voor statisch of dynamisch laden met een laadvermogen van 40 tot 320 kW (High Power Charging). Een Kempower C-Station heeft één of twee snellaadkasten en kan één of twee DC laaduitgangen hebben die aan één of beide zijden zijn bevestigd. De satelliet-laadpalen hebben een bereik van vier tot zes meter. U kunt dus ook met dit compacte station meerdere auto’s tegelijk laden.

Kiest u voor het Kempower C-Station, dan kiest u voor één van de krachtigste laadstations op de markt.

Kiezen voor de Kempower C-Series

Heeft u op uw terrein voldoende ruimte en wilt u nu al snelladen, maar in de toekomst ook de mogelijkheid hebben om uw elektrische wagenpark eenvoudig verder uit te breiden? Dan is de Kempower C-Series de ideale oplossing voor uw groeiende elektrische wagenpark. In één C-Series laadkast kunnen één tot vier Kempower powermodules worden geïnstalleerd, die elk 50 kW laadvermogen leveren. In totaal kunnen twaalf modules in één laadstroomeenheid worden geïnstalleerd.

De Kempower C-Series wordt gebruikt in combinatie met de Kempower S-Series en is geschikt voor High Power Charging (HPC). Er kunnen tot wel acht Kempower S-Series laadpalen worden gekoppeld aan de C-Series. Dit betekent dat er acht auto’s tegelijk en dynamisch kunnen worden opgeladen.

Kiest u voor de Kempower C-Series, dan kiest u voor een snellaadoplossing die nu en in de toekomst voldoet aan uw behoeften. U kunt met één module starten en eenvoudig verder uitbreiden wanneer nodig.

Wilt u meer informatie over welke laadoplossing het meest geschikt is voor uw organisatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 088 134 4070 of sales@onnect.nl.

Reactie schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *