loading

De Kempower C-Series is een modulaire en schaalbare snellaadkast en de Kempower C-Station is een compact en modulair snellaadstation, een combinatie van een snellaadkast (C-Series) met een vaste oplaad-satelliet (S-Series).

Kiezen voor de Kempower C-Station

Heeft u weinig ruimte en een klein elektrisch wagenpark, maar wilt u wel graag een eigen lader op uw terrein? Door minimale bekabeling en een compact design is de Kempower C-Station perfect voor terreinen met weinig ruimte. De Kempower C-Station is geschikt voor de meest voorkomende laadaansluitingen. U kunt kiezen voor statisch of dynamisch laden met een laadvermogen van 40 tot 320 kW (High Power Charging). Een Kempower C-Station heeft één of twee snellaadkasten en kan één of twee DC laaduitgangen hebben die aan één of beide zijden zijn bevestigd. De satelliet-laadpalen hebben een bereik van vier tot zes meter. U kunt dus ook met dit compacte station meerdere auto’s tegelijk laden.

Kiest u voor de Kempower C-Station, dan kiest u voor één van de krachtigste laadstations op de markt.

Kiezen voor de Kempower C-Series

Heeft u op uw terrein voldoende ruimte en wilt u nu al snelladen, maar in de toekomst ook de mogelijkheid hebben om uw elektrische wagenpark eenvoudig verder uit te breiden? Dan is de Kempower C-Series de ideale oplossing voor uw groeiende elektrische wagenpark. In één C-Series laadkast kunnen één tot vier Kempower powermodules worden geïnstalleerd, die elk 50 kW laadvermogen leveren. In totaal kunnen twaalf modules in één laadstroomeenheid worden geïnstalleerd.

De Kempower C-Series wordt gebruikt in combinatie met de Kempower S-Series en is geschikt voor High Power Charging (HPC). Er kunnen tot wel acht Kempower S-Series laadpalen worden gekoppeld aan de C-Series. Dit betekent dat er acht auto’s tegelijk en dynamisch kunnen worden opgeladen.

Kiest u voor de Kempower C-Series, dan kiest u voor een snellaadoplossing die nu en in de toekomst voldoet aan uw behoeften. U kunt met één module starten en eenvoudig verder uitbreiden wanneer nodig.

Geïnteresseerd geraakt in Kempower?

Ontdek de laadoplossingen die Onnect biedt, Powered by Kempower. Onnect is hét aanpsreekpunt van Kempower in Nederland. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we gezamenlijk de mogelijkheden voor uw laadprobleem.

Reactie schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *